Amenda rovinieta pentru o masina vanduta

In cazul in care ati avut o masina pe care ati vandut-o dar totusi primiti amenzi pentru lipsa rovinietie pentru acea masina, acest lucru se datoreaa faptului ca actualul proprietar al masinii nu a facut transmiterea dreptului de proprietatea masinii, iar in acest moment la Directia Regim de Permise de Conducere si Inmatriculare Auto dumneavoastra sunteti trecut ca si proprietarul autovehiculului in cauza.

CNADNR nu va da niciodata (pentru simplu fapt ca nu are acest drept) amenzi altor persoane decat cele care sunt inscrise in certificatul de inmatriculare a masinilor si care figureaza ca proprietari ai masinilor. Am scris aceste lucruri doar ca dumneavoastra sa va lamuriti de ce ati luat amenda respectiva.

Daca vi s-a intamplat acest lucru, va recomandam sa depuneti o contestatie rovinieta pentru procesul verbal care l-ati primit in termen de 15 zile. Contestatia va fi depusa bineinteles la judecatoria de care apartine zona in care amenda a fost inregistrata.

24 comentarii pentru: Amenda rovinieta pentru o masina vanduta

  1. Gabi says:

    Buna ziua
    Am omis sa platesc taxa de drum,din mai 2016,azi 22.11 am primit prima din data de 21.05,mi se pare termen foarte lung dintre fapta si constatarea acestuia,nu este o limita maxima cate amenzi se poate primi?
    Este o adresa unde se poate verifica unde sant camere de filmat?As vrea sa calculez estimativ cate amenzi vor veni.
    Multumesc anticipat

Intrebari si raspunsuri

Copyright © 2010 - 2016 Rovinieta . Toate drepturile rezervate.
Site-ul e-rovinieta.com foloseste cookies.