Amenda rovinieta. Rovinieta completata gresit

Am o problema care pare sa fie rupta din filmele cu prosti.

Am primit o instiintare zilele trecute cum ca pe la inceputul lui 2014 am circulat fara rovinieta, sau ma rog cu rovinieta expirata. Problema este ca acea amenda e luata aiurea deoarece eu in perioada respectiva aveam o rovinieta valabila.

Asadar, am luat chitanta sa ma asigur de asta si sa nu vorbesc prostii insa am constatat ca fatuca de la petrom care mi-a completat-o a gresit numarul, punand 33-ALI in loc de 30-ALI insa seria de sasiu este corecta, deci se poate verifica oricand si dovedi ca a fost o greseala.

Ce este de facut in aceasta situatie? Mai pot scapa de amenda?

Ce ma fac daca imi vin teancuri de amenzi tinand cont ca am circulat destul de mult in perioada aceasta?

Model contestatie pentru amenda rovinieta

Stiu ca foarte multi se feresc de contestatia pentru amenzile de rovinieta luate pe nedrept tocmai datorita procedurilor care aparent par greoaie si incurcate. In realitate, este destul de simplu. Mai jos va atasez un model de contestatie pentru amenzile multiple luate pentru lipsa rovinietei.

Multumim tuturor celor care au participat la creearea acestui model si pentru ca au avut bunavointa sa il faca public. → citeste tot articolul

Camere pentru rovinieta pe DN1

Desi eu personal nu sunt deloc de acord cu circularea fara rovinieta (si nu, acest lucru nu are nimic de-a face cu etica si alte chestii de acest gen), ma gandesc totusi ca sunt situatii si situatii, deci voi incerca sa vin cat se poate cu informatii in ajutorul celor care intentioneaza sa circule fara rovinieta SPERAND ca acest lucru nu devine obisnuinta.

Asadar, pe DN 1 sunt amplasate camere in 8 locatii.

Daca pana acum soferii de tiruri si autovehicule de mare tonaj se mai fofilau (da,da stie toata lumea trucurile) acum acest lucru nu prea mai este posibil deoarece camerele au fost amplasate foarte strategic.

Locatii camere rovinieta DN1:

  • DN1 Bucuresti – Ploiesti la km 48 + 800 m
  • Inainte de rondul de la Barcanesti
  • in localitatea Puchenii Mari (neverificat)
Pagina 1 din 612345...Last »
Copyright © 2010 - 2015 Rovinieta . Toate drepturile rezervate.
Site-ul e-rovinieta.com foloseste cookies.