Cum functioneaza calculatorul pentru roviniete online?

Sunt sigur ca o parte dintre proprietarii de autovehicule nu sunt tocmai in pas cu noile tehnologii, asa ca au tot dreptul sa isi puna intrebari cu privire la acest calculator de roviniete online, la efectuarea platilor dar si la autencitatea rovinitelor care le vor primi. Haideti sa vedem cum functioneaza acesta si cat de siguri puteti fi pe rovinietele cumparate online.

1. Inainte de toate, trebuie sa stiti ca acest serviciu de roviniete electronice sau roviniete online cum doriti sa ii spuneti este un serviciu avizat si aprobat de CNADNR ( Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale). Toate tranzactiile sunt aprobate de ei si sunt in concordanta cu legislatia aflata in vigoare. → citeste tot articolul

Calculator pentru rovinieta online

Pentru a obtine un pret exact si corect atunci cand doriti sa achizitionati o rovinieta electronica aveti nevoie de un calculator rovinieta. Acest calculator rovinieta il puteti gasi pe toate site-urile de profil care comercializeaza rovinieta online si din fericire este extrem de usor de folosit, putandu-se descurca orice persoana care are cunostinte minime de lucru cu calculatorul.

Sunt exact cinci pasi pe care trebuie sa ii urmati pentru a calcula si comanda o rovinieta online:
1. Intoruduceti Tipul Autovehicolului si Data de la care doriti ca rovinieta sa intre in vigoare.
2. Veti primi oferta de preturi pentru 1, 7, 30, 90 zile sau pentru 1 an. Alegeti durata dorita.
3. Alegeti modalitatea de plata. Momentan sunt disponibile 3 modalitati de plata si anume:
– Ordin de Plata sau Cash (la banca);
– Online cu Cardul (tranzactie prin ePayment);
– Plata folosind terminalele QIWI.
4. Completati cu atentie datele dumneavoastra (Nume, Prenume, Adresa, CNP, Adresa, Localitate, Telefon Mobil si Numar de Inmatriculare).
5. Finalizati. Verificati inca odata corectitudinea datelor introduse si apoi introduceti adresa de e-mail pe care doriti ca rovinieta dumneavoastra sa ajunga.

* In cazul in care doriti roviniete pentru mai multe masini, nu ezitati sa cereti o oferta personalizata si veti obtine un discount care cu siguranta va va prinde bine.

Copyright © 2010 - 2015 Rovinieta . Toate drepturile rezervate.
Site-ul e-rovinieta.com foloseste cookies.