Cat costa o rovinieta ?

Pretul unei roviniete electronice difera de mai multi factori, primul si cel mai important este categoria din care face parte autovehiculul ( autoturisme, vehicule de transport marfa diferite in functie de tonaj si numarul de axe, vehicule de transport persoane in functie de numarul de locuri), apoi depinde pentru ce perioada doresti sa fie valabila rovinieta (1 zi, 7 zile, 30 zile, 90 zile sau 12 luni), pretul unei roviniete este stabilit prin lege in EURO, dar se poate plati doar in RON, in functie de cursul euro – leu valabil in ultima zi a lunii anterioare lunii in care se plateste rovinieta.

Perioada de valabilitate pentru o rovinieta incepe cu ora 0,00 a zilei solicitate de cumparator (daca sa cumparat intr-o zi anterioara) si expira la ora 24,00 a ultimei zile a perioadei pentru care a fost achitat tariful de utilizare a drumurilor nationale.

18 comentarii pentru: Cat costa o rovinieta ?

 1. Marian says:

  Cat costa o rovinieta pentru fost doblo 2006?

 2. Marius says:

  salut, am o Dacia Logan din 2005, c-am cat este rovinieta pe an , va salut

 3. turcu mina says:

  salut as dori si eu sa aflu cat costa pe 1 an de zile rovinieta la o masina Ford Fiesta cu 5 locuri capacitatea cilindrica 1299

  • Sima says:

   Vreo 124.19 Lei costa.
   Apropo vezi ca la roviniete nu e ca la asigurari. Nu conteaza capacitatae cilindrica ci doar tipul autovehicolului. Sanatate!

 4. florin says:

  as dori sa stiu si eu cat ma costa o rovinieta pentru o luna.
  va multumesc

 5. Mihaitsa says:

  Salut,
  Aveti idee unde gasesc rovinieta pentru tir mai ieftina?
  Ma intereseaza pentru 6 zule doar. M
  Multumesc!

  • Danny says:

   Salut,
   Nu poti lua pe 6 zile. Poti lua numai pe 1 zi, 7 zile, 30, 90 si 1 an. Eu am cumparat de la emag si am dat aproape 200 lei pe 7 zile.

   Daca ai tir cu MTMA >= 12,0 t te costa vreo 240 lei. Numai bine si la multi ani tuturor!

Intrebari si raspunsuri

Copyright © 2010 - 2016 Rovinieta . Toate drepturile rezervate.
Site-ul e-rovinieta.com foloseste cookies.