Cat costa rovinieta in Romania ?

Aceasta intrebare este in mintea multor din posesorii de automobile din Romania. Ei bine, inainte de toate trebuie sa stiti ca pretul unei roviniete este de cel putin 10 ori mai mic decat amenda primita in cazul in care sunteti prinsi la volanul unei masini fara rovinieta. Cum suna ? Merita sa circulati la risc fara rovinieta ?

Pentru a obtine pretul exact al rovinietei pentru tipul dumneavoastra de automobil trebuie sa folositi un calculator rovinieta unde sa introduceti datele masinii dumneavoastra. Toata operatiunea va dura in jur de 3 minute, iar dumneavoastra veti obtine un pret rovinieta pe diferite perioade de timp incepand de la 1 zi pana la 1 an. In cazul in care doriti sa comandati rovinieta, treaba este la fel de simpla. Tot ce trebuie sa faceti este sa completati campurile necesare (cu atentie ca toate datele cerute sa fie corecte) si sa efectuati plata, iar in cateva minute veti primi pe e-mail rovinieta pentru automobilul dumneavoastra.

Nu mai pierdeti timpul si aplicati acum pentru o rovinieta electronica, o veti primi in cateva minute si astfel scapati de griji si de o posibila amenda usturatoare. Totul este sigur, tranzactiile se realizeaza prin ePayment deci nu aveti de ce sa va faceti griji cu privire la siguranta datelor dumneavoastra atunci cand veti face aceasta tranzactie. Mult succes !

19 comentarii pentru: Cat costa rovinieta in Romania ?

 1. robert says:

  Fratilor, se mai poate cumpara rovinieta de la benzinarie pentru o zi? Folosesc o supernova ca tip de autoturism.

  • Mark says:

   Din pacate pentru autoturisme nu se mai poate cumpara rovinieta pe o zi. Perioada minima e de 7 zile, dar oricum costa foarte putin in jur de 11 lei..

  • robert says:

   Multumesc frumos!

 2. Introduceti numele... says:

  unde se poate achita taxa de rovinieta?

  • Aylin says:

   la benzinarie,la posta

  • bistricean says:

   cine mai cumpara in ziua de astazi rovinieta de la posta? cei mai multi dintre noi o cumparam online, o achitam cu cardul si o primim in cateva minute pe email 🙂

 3. trifccdbistrita says:

  se poate face rovineta pe jumate de an?

  • NICK says:

   Salut,
   Din pacate nu. Poti inregistra rovinieta doar pe:
   – 1 zi
   – 7 zile
   – 30 zile
   – 90 zile
   – 12 luni

Intrebari si raspunsuri

Copyright © 2010 - 2016 Rovinieta . Toate drepturile rezervate.
Site-ul e-rovinieta.com foloseste cookies.