Rovinieta in 2013

Dupa cum ne-am obisnuit in ultimiii ani toate preturile cresc vazand cu ochii indiferent ca vorbim despre pretul la alimente, combustibil sau pretul rovinietei. Anul 2013 ne astapta cu aceleasi tarife pentru rovinieta electronica, cu amenzi mai mari pentru cei care sunt prinsi fara rovinieta deci expresia rovinieta 2013 nu ar trebui sa fie ceva de speriat pentru soferi ci mai degraba ar trebui sa fie un motiv care sa ii faca sa constientizezi cat de multe amenzi pentru rovinieta se dau anual si cat risca atunci cand merg fara rovinieta pe drumurile nationale.

In anul 2013 de asemenea controalele vor fi marite iar riscul de a fi prinsi fara rovinieta este mult mai mare. Verificati-va rovinieta, vedeti cand expira si cumparati alta chiar cu cateva zile inainte ca cea veche sa expire pentru a nu uita de ea. Dupa cum probabil ati citit pe site-ul nostru acum inregistrarea unei roviniete se face mult mai usor si nu este nevoie sa mai stati la cozi sau sa pierdeti timpul prin oras. Puteti realiza totul din confortul casei dumneavoastra completand datele masinii intr-un sistem performant de calcul al rovinietei. Dupa ce aceasta va fi calculata o veti primi in cateva secunde pe e-mail, dupa care puteti circula linistiti.

1 comentariu pentru: Rovinieta in 2013

  1. marian says:

    Spuneti-mi si mie va rog cum pot cumpara rovinieta de pe internet si cum pot sa dovedesc ca am rovinieta cumparata daca ma opreste vreun politist pe drum si mi-o cere. Multumesc frumos.

Intrebari si raspunsuri

Copyright © 2010 - 2016 Rovinieta . Toate drepturile rezervate.
Site-ul e-rovinieta.com foloseste cookies.